ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μαρόν Ζαxαροπλαστεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δημιουργούμε το Περιβάλλον που Ζωντανεύει το Όνειρό σας!

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τη σύγχρονη πραγματικότητα της αγοράς, το catering στο σύνολο των υπηρεσιών του οφείλει να είναι ανθρωποκεντρικό και ειλικρινά ουσιαστικό! Με τη φιλοσοφία αυτή, δημιουργήσαμε την Grand Catering ως μια εναλλακτική πρόταση στον χώρο της εστίασης.

Σε συνδυασμό με το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΡΟΝ και το Κτήμα VINTAGE που διαθέτουμε καλύπτουμε τις εκδηλώσεις σας από την αρχή έως το τέλος.

Με εμπειρία και εξειδίκευση σχεδιάζουμε, οραματιζόμαστε και οργανώνουμε με επαγγελματική ευσυνειδησία και σημασία στη λεπτομέρεια, κάθε είδους εκδήλωση (Γάμος, Βάπτιση, Εταιρική Εκδήλωση, Εγκαίνια, Πάρτυ) έξω από εκκλησία, στο κτήμα μας ή σε χώρο της επιλογής σας.

Με αγάπη, μεράκι και τεχνογνωσία για το λειτούργημα μας, επιτυγχάνουμε κάθε φορά το μέγιστο αποτέλεσμα οδηγώντας το όνειρο σας στη πραγματικότητα. Η ομάδα μας ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να διασφαλίσει ότι η μέρα σας θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Για εμάς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή! Εστιάζουμε στη κατανόηση των πελατών μας, βρίσκουμε λύσεις και ξεπερνάμε εμπόδια προκειμένου να παραδώσουμε μία μοναδική εμπειρία που θα είναι πραγματικά προσαρμοσμένη σε εσάς!

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό ευθύνονται για την παρασκευή και την διακίνηση των εδεσμάτων σε συνθήκες που προβλέπουν οι σύγχρονοι κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας.

Αφήστε τους συντονιστές της εκδήλωσης να αναλάβουν την καθοδήγηση σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού και μοιραστείτε τη μοναδικότητα της μέρας με τους καλεσμένους σας.